Vacature: Naaister / Naaier

22 okt 2023

Ben jij creatief en wil je jouw steentje bijdragen aan de maatschappij door ondersteuningsoplossingen te maken voor mensen met een mobiliteitsbeperking? Vanwege uitbreiding zijn wij voor ons atelier in Dordrecht op zoek naar een:

Naaister / Naaier
32-39 uur per week

Wat ga je doen?

Van maandag tot en met vrijdag ga jij aan de slag als Naaister / Naaier om producten te leveren aan zorginstellingen. Je werkdag begint ‘s ochtends om 8.30 uur met een lekkere bak koffie. Na een korte dagstart met je collega’s, ga jij naar je werkplek in het atelier. Jij zorgt er namelijk voor dat verschillende varianten zit- en ligsystemen op maat gemaakt worden aan de hand van verschillende patronen. Zit het juiste patroon er niet tussen? Geen probleem! Jij bent in staat om zelf een nieuw patroon volledig op maat te maken. Vervolgens kruip jij achter de naaimachine om de producten aan elkaar te naaien. Is het product in elkaar gezet? Super! Jij zorgt er voor dat het product gevuld wordt met piepschuim balletjes, wat zorgt voor extra comfort. Tijdens deze baan kan jij je creativiteit de vrije loop laten. Heb je een goed idee? Ons bedrijf staat altijd open voor nieuwe ideeën. Al met al een afwisselende, creatieve baan waarbij je echt betekenisvol werk kan doen.

Wie ben jij?

  • Je bent creatief en bent graag bezig op de naaimachines
  • Je hebt ervaring met industriële naaimachines
  • Je kunt patronen lezen/ tekenen (pré)
  • Je bent vooral creatief!

Wat bieden wij?

  • Een mooie baan tussen 32-39 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een marktconform salaris
  • Een gezellig en gemoedelijk team
  • Werk waarmee je een mooie bijdrage levert aan de maatschappij
  • Lekker creatief aan de slag
  • Op vrijdag eerder klaar

Waar ga je werken?

In een toffe organisatie waar jij het verschil van comfort kan maken. Als onderdeel van de Life & Mobility Group maken we ligortheses, zitsystemen en rolstoelondersteuning op maat. Door de korrel-latex vulling vormen onze producten naar de contouren van het lichaam en zorgen ze voor een natuurlijke en ontspannen houding. Je werkt vanuit ons nieuwe pand in Dordrecht.

Foto’s van jouw werkplek:
(Klik op de foto’s om ze te vergroten)

Solliciteren?

Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Arie Bernhart op nummer 0783030800, of stuur een mail met je cv naar info@quattron.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht