Over ons

Quattron biedt oplossingen die bijdragen aan het zo lang mogelijk actief blijven van mensen met een functiebeperking. Producten die ondersteuning bieden waar dat nodig is en vrijheid geven waar dat mogelijk is! Volwaardig en geborgen, comfortabel en pijnvrij.

Als onderdeel van de Life & Mobility Group maken we ligortheses, zitsystemen en rolstoelondersteuning op maat. Door de korrel-latex vulling vormen onze producten naar de contouren van het lichaam en zorgen ze voor een natuurlijke en ontspannen houding.

We bieden verschillende varianten zit- en ligsystemen die allemaal in verschillende maten verkrijgbaar en perfect onderling te combineren zijn. Zo leveren we individueel maatwerk voor iedere cliënt. En zit, ondanks de brede range in maten en mogelijkheden, het juiste er niet bij? Dan maken we het product exact op maat. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we het over hebben en bijna al onze producten zijn in de praktijk ontstaan, in samenspraak met ergo- en fysiotherapeuten. Zien we verbeteringen? Dan gaan we daar meteen mee aan de slag. Want ons uiteindelijke doel is perfecte comfort voor iedere cliënt.

   

ONZE VISIE EN MISSIE

De vrijheid die eenieder dagelijks ervaart, draagt in belangrijke mate bij aan het gevoel van eigenwaarde.

Visie: Wij vinden het belangrijk dat wij voor mensen met een functiebeperking waarde kunnen toevoegen aan hun leven.

Missie: Quattron biedt op maat gemaakte zit- en ligondersteuningsoplossingen die zich conformeren aan de houding van de cliënt. Hierdoor ontstaat een geborgen, comfortabele en pijnvrije zit- of lighouding die bijdraagt aan de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Onze mensen

ARIE BERNHART, BEDRIJFSLEIDER BIJ QUATTRON

“We bieden verschillende varianten zit- en ligsystemen die allemaal in verschillende maten verkrijgbaar en perfect onderling te combineren zijn. Zo leveren we individueel maatwerk voor iedere cliënt. En zit, ondanks de brede range in maten en mogelijkheden, het juiste er niet bij? Dan maken we het product exact op maat. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we het over hebben en bijna al onze producten zijn in de praktijk door ontstaan, in samenspraak met therapeuten. Zien we verbeteringen? Dan gaan we daar meteen mee aan de slag. Want ons uiteindelijke doel is perfect comfort voor iedere cliënt.

Daar is onze hele werkwijze op afgestemd. Wij gaan dan ook altijd op bezoek bij onze cliënten. Onze productadviseur meet dan de lichaamsmaten secuur op, zodat we een echt comfortabel product kunnen leveren. Wij werken ook niet met harde schuimblokken, maar met elementen die met korrels gevuld zijn en zich vloeiend naar het lichaam vormen. Ze bewegen mee als de houding verandert en bieden zo steeds maximale ondersteuning. Na het opmeten, kunnen we het gewenste product snel produceren; we leveren vaak al binnen drie weken. Belangrijk is dat onze producten altijd tot stand komen in nauw overleg met de betrokken therapeut, de behandelend arts en familie van de cliënt. Zijn er na levering aanpassingen nodig? Die verzorgen we dan zo snel mogelijk. Vaak kan dit al binnen drie werkdagen.”

“We verzorgen de aanpassingen zo snel mogelijk. Vaak kan dit al binnen drie werkdagen.”

 

PATRICIA BLOKPOEL, COÖRDINATOR BEDRIJFSBUREAU BIJ QUATTRON

“Mensen die alleen maar kunnen zitten of liggen en door hun aandoening veel pijn lijden, willen we het graag zo comfortabel mogelijk maken. Dat is onze missie. Dankzij onze maatwerk ligortheses en zitsystemen krijgen zij de juiste ondersteuning en vermindert de spierspanning. Hierdoor leven zij zoveel mogelijk pijnvrij. Als bedrijf blijven we ernaar streven om onze cliënten in de toekomst op dezelfde wijze te kunnen blijven helpen.

Onze passie is goede service verlenen. Dat betekent goed bereikbaar zijn, dossiers goed bijhouden en snel reageren. Ook persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, net als de inzet van bekwame productadviseurs die in elke situatie het beste product kunnen adviseren. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we blijven innoveren en verbeteren waar dat kan.

Doordat we korte lijnen hebben, kunnen we snel schakelen. Doet zich de situatie voor dat het noodzaak is om de orthese op zeer korte termijn te moeten leveren aan de cliënt? Dan doen we er alles aan om het productieproces van zijn of haar orthese te versnellen, zodat we erger lijden kunnen voorkomen of verzachten.

“Hart hebben voor de cliënt, daar draait het om.”

 

DENNIS KLEIJN, SENIOR PRODUCTADVISEUR &
ROBBIN STOUT EN ANNELOT VAN LINGEN, PRODUCTADVISEURS BIJ QUATTRON

“Wij hebben oog voor de noodzaak van ons product. Daarom draait bij ons alles om snelle service. Want cliënten zijn afhankelijk van onze producten, je kunt hen niet laten wachten. Alles wat wij leveren, moet goed zijn. We horen vaak genoeg hoe het niet moet, wij doen het echt anders. De meeste problemen waarmee cliënten kampen, ontstaan door een slechte bedhouding. Dat is vrij simpel op te lossen met een maatwerk orthese. Omdat iedereen makkelijk met onze producten moet kunnen omgaan, houden we die zo eenvoudig en doeltreffend mogelijk. Ze moeten ‘nurse-proof’ zijn. Wij maken één product dat ook maar op één manier te gebruiken is. We maken altijd foto’s als duidelijk instructiemiddel. En als extra service geven we een klinische les wanneer we het product komen afleveren: hierbij vertellen we waarvoor het product bedoeld is, hoe je het gebruikt en reinigt.

Deze extra aandacht vinden we heel belangrijk. Dit past helemaal bij de kernwaarden die we bij de oprichting van Quattron met elkaar hebben afgesproken en waar we ons nog steeds aan houden. Zoals altijd open en eerlijk zijn, snel schakelen en altijd doen wat je belooft. Ondanks een groeispurt van de afgelopen tijd kunnen we deze kernwaarden nog steeds waarmaken. Daar ben ik trots op.”

“De meeste problemen waarmee cliënten kampen, ontstaan door een slechte bedhouding. Dat is vrij simpel op te lossen met een maatwerk orthese.”

Dennis Kleijn

Senior Productadviseur | Regio West

M: 06 – 53 77 15 33

Robbin Stout

Productadviseur | Regio Zuid

M: 06 – 82 78 71 20

Annelot van Lingen

Productadviseur | Regio Noord & Oost

M: 06 – 22 30 75 93