Nieuwe locatie, vertrouwde service

6 okt 2020

Wij zijn trots dat we door de groei en het succes van Quattron de overstap hebben kunnen maken naar een nieuw en groter pand in Dordrecht! Sinds 4 oktober 2020 werken de medewerkers van Quattron vanuit het nieuwbouwpand in Dordrecht.

“Het is totaal niet te vergelijken met onze oude locatie in Ridderkerk. Daar waren we echt uit ons jasje gegroeid. Logistiek kwamen we daar ruimte tekort en de indeling van het pand was niet meer efficiënt”, vertelt bedrijfsleider Arie Bernhart. Het pand heeft dankzij de grote raampartijen veel licht en we zijn ook fors gegroeid qua oppervlakte. Bovendien hebben we nu fijne werkplekken en meerdere ruimtes waar we klanten kunnen ontvangen. We kunnen u daarom nu nog beter ondersteunen, met de vertrouwde service die u van ons gewend bent.

En wist u dat Dordrecht op een ‘eiland’ ligt, tussen de rivieren de Merwede, Oude Maas en de Dordtsche Kil? Als u op de bovenste verdieping zit van het pand, ziet u aan de horizon af en toe grote schepen voorbijvaren. Een mooi gezicht! Kortom; het bevalt hier heel goed!”

P.S.: Naast een nieuwe locatie zijn we ook blij met onze vernieuwde website. Fris, overzichtelijk en compleet met een nieuw logo voor Quattron.

We heten u graag welkom op ons nieuwe adres:
Olivijn 650
3316 KH
Dordrecht (NL)

CONTACT BEKIJK IN GOOGLE MAPS

Terug naar overzicht