Werkbladen snel perfect in vorm dankzij nieuwe CNC freesmachine

4 jan 2021

Onlangs hebben we ons machinepark uitgebreid met een nieuwe CNC freesmachine inclusief bijbehorende CAD-CAM software. Met deze computergestuurde, volautomatische machine zijn we in staat om seriematig te produceren. Wanneer u ons een tekening in DXF-formaat aanlevert, kunnen we deze direct naar de machine sturen. De machine koppelt het juiste freesgereedschap aan de bewerking en zorgt voor een perfect resultaat. Zowel contouren als uitsparingen zijn in iedere gewenste vorm met hoge precisie uit te voeren. Omdat we geen scherpe randen willen, worden al onze werkbladen voorzien van afgeschuinde kanten. Bent u niet in staat een DXF-bestand aan te leveren? Geen nood, onze ervaren operators kunnen de bestelling ook voor u uittekenen. Zo kunnen wij iedere vraag efficiënt en praktisch uitvoeren.

Door deze uitbreiding van ons machinepark zijn wij in staat om seriematig werk uit te voeren. Maar zoals u van ons gewend bent, draaien we onze hand ook niet om voor specifiek maatwerk. Sterker nog, iedere specifieke aanvraag zien wij als een uitdaging die wij graag aangaan! Uiteraard leveren we de meest voorkomende bevestigingsmaterialen om het werkblad op de rolstoel te monteren.

Naast werkbladen kunnen wij overigens iedere vorm van vlak freeswerk in de meeste kunststof materialen produceren, zoals zijschilden en voetplaten.

Terug naar overzicht